з ферментованим жовтком та грінками шоті
смакує до пива (такі ж пекучі, як поцілунок грузина)
традиційна грузинська каша з кукурудзяного борошна. Подаємо у формі кульок обсмажених у фритюрі з чіпсом із сиру сулугуні
з горіховою пастою, часником та гранатом
сир з м'ятою та сиром сулугуні
запечені шампіньони, мариновані в червоному вині з сиром сулугуні
петрушка, кінза, кріп, свіжі огірки та помідори, редис
помідор квашений,огірок солений, капуста квашена, часник маринований, джонжолі, чілі солений
подаємо з хлібом Шоті
під вершковим соусом та сацебелі
запечений в кеце баклажан з сиром сулугуні, томатами та спеціями
лосось слабосолений, карпачо з сома, оселедець з маринованою цибулею, подається з соусом з петрушки та джонджолі
цибуля синя, джонжолі, помідор, крем-сир, подається з шоті
в’ялена телятина, рулет з рульки, копчений бочок, курячий рулет з в'яленими томатами та горіхами
асорті козиних сирів
зі шпинату, гарбузи, буряка та баклажани з горіховою пастою
пікантні яловичі ребра в бульйоні з часником, кінзою, петрушкою та спеціями
пікантний курячий бульйон з кінзою
пікантний суп із яловичини, з грецьким горіхом, рисом, грузинськими спеціями та кінзою
насичений бульйон з баранячими тефтелями та овочами
пиріг з імеретинським сиром
човник із житнього борошна з імеретинським сиром
соковитий пиріг з квасолею, салом та спеціями
пиріг з рубленою телятиною, сванською сіллю та спеціями
хачапурі з начинкою із соковитого імеретинського сиру та рум'яною скоринкою сиру сулугуні
ароматний хачапурі у формі човника з яйцем та імеретинським сиром
традиційний грузинський хліб з печі тоне
копчений лосось, мікс салату, гранатовий крем-сир, томати чері
теплий салат зі смаженими гливами, з кінзою, часником, цибулею, петрушкою та грузинськими спеціями
з баранячим язиком, в’яленими томатами, маринованим гарбузом, аджикою та мацоні
три види домашніх помідорів з Гудою та заправкою із рапсової олії
свіжий огірок, помідор з кінзою, петрушкою, базиліком та перцем чілі, заправлений соусом із петрушки
свіжий огірок, помідор з кінзою, петрушкою, базиліком, перцем халапеньо. Подаємо у горіховому соусі
з телятиною, червоною квасолею, болгарським перцем, заправлений оливковою олією з бальзамічним оцтом та грузинськими спеціями, грецьким горіхом
шпинат, імеретинський сир, чіпс з сиру сулугуні, грецький горіх, м'ятно-базилікова заправка
пів курча су-від на хрусткому шоті, з копченим сулугуні та чилі соусом
подається з печеною картоплею, цибулею фрі, соусом ткемалі
томлений у вині в печі з деміглясом, підкопчений, подається з птітім
томлена в печі, подається з орзотто з копченим сулугуні
томлені в печі в червоному вині з овочами, копченим чорносливом, подається з копченою пшеничною кашею з тахіні
фарш телятини з кінзою, завернутий в мариновані виноградні листя
смажена свинина та картопля з кінзою та зернами граната
фарш свинини та яловичини з кінзою, часником та грузинськими спеціями, обсмажений у жировій плівці. Подаємо з картоплею
зі свинини з чорним рисом
з пюре із гарбузи та чіпсами із кабачка
ковбаски з м'ясом свинини і яловичини та грузинськими спеціями, подаються з картоплею
запечені перепела з копченим сулугуні
м'ясо курки з кісточкою у ніжному вершковому соусі з часником
ціла форель з лимоном та спеціями, подається з горіхами у соусі із аличі та з фірмовим соусом від шефа
з сирним соусом
з лимонним соусом. Подаємо з хлібом Шоті
у вершковому соусі з часником, сванською сіллю та спеціями. Подаємо з хлібом Шоті
подаємо із соусом сацебелі
подаємо із лавашем та соусом сацебелі
куряче філе мариноване в мацоні з тархуном, кінзою, сванською сіллю та аджикою
готуємо із кісточкою з каре
маринований з чебрецем та базиліком
підсмажена картопля із зеленню